Google Yahoo Bing
 • 20Apr 2014
 • 06:10
  •  
  • Orasul de resedinta
   Ora locala
   06:10
   20 Aprilie 2014
   Alegeti orasul tinta
   Ora orasului tinta
   06:10
   20 Aprilie 2014
   Cronometru
   0:00:00:00
  •  
  • Data, 20.04.2014
   Selectaţi data precedentă:
  • USD
   Dolarul SUA
   USD
   3.2281
  • Euro
   Euro
   EUR
   4.4607
  • Istoric
   Tendinte
   Convertor Valutar

MESAJE DE PAŞTE 2014: Modele de MESAJE DE PAŞTE numai bune de trimisnews 5 paşi să seduci o femeie în funcţie de zodia einews Top 5 greşeli pe care bărbaţii le fac cu femeile pe plan sexualnews Top 9 cele mai potrivite momente pentru sexnews 5 lucruri pe care nu le ştiai despre sâninews Află cum stai cu orgoliul în funcţie de zodienews Cele 6 obiceiuri care ţin căsniciile puternicenews DR. OZ: 7 semne ca îmbătrâneşti prea repedenews 6 PERSOANE TOXICE pe care trebuie să le elimini din viaţa tanews LIMBAJUL TRUPULUI: 4 gesturi care trădează ce fel de om enews 5 lucruri pe care nu le ştii despre femeinews Cinci turişti blocaţi cu maşina pe un drum de munte din Bucegi, salvaţi de jandarmii montaninews Patriarhul ortodox rus: Nimeni nu va putea distruge "Sfânta Rusie"news Al Bano şi Romina Power, DIN NOU ÎMPREUNĂ, după 19 aninews Nu mânca multe ouă de Paște! VEZI CE POŢI PĂŢInews IMAGINI INEDITE cu Victor Ponta în Deltă, alături de copiii luinews Comentator politic rus: Putin vrea să intre în istorie drept liderul care a refăcut imperiul rusnews HOROSCOPUL ŢIGĂNESC: Cum stai cu dragostea în 2014news Trupe americane vor fi trimise în Polonia - presănews O capsulă spaţială fără echipaj uman a companiei SpaceX a fost lansată cu succes spre ISSnews Geoană, de Paşti, pe Facebook: Să nu uităm niciodată că ne unesc dragostea, credinţa, patriotismulnews ABATOR CLANDESTIN, descoperit de poliţişti în Oltnews Gwen Stefani, în juriul ediţiei americane a emisiunii "The Voice"news INCIDENT ARMAT în Belgia: Trei morți, printre care și un copilnews Perioada de reînscriere la grădiniță s-a prelungit până pe 25 aprilienews

Presiune


Unitati de presiune

Definitii: Presiunea este o mărime scalară, care în SI se măsoară în pascali. 1 Pa = 1 N/m2. Este tolerată unitatea de măsură bar: 1 bar = 105 Pa, ca fiind foarte apropiată ca mărime de vechea atmosferă tehnică (at).

Unitatea de măsură în alte sisteme de unităţi: MKfS: 1 kgf/cm2 = 1 at = 98166,5 Pa si CGS: 1 barie = 1 dynă/cm2 = 0,1 Pa

Prin convenţie s-a stabilit că 760 mmHg = 1 atm (atmosferă fizică) = 101325 Pa. Atmosfera fizică este considerată presiune normală în definirea multor proprietăţi şi corespunde aproximativ la presiunea atmosferică la nivelul mării.

Presiunea se poate exprima în înălţimea unei coloane de lichid oarecare, mult folosită fiind apa: mmH2O. Presiunea este dată de relaţia (vezi mai jos la presiune hidrostatică):

Densitatea lichidului ρ nu se cunoaşte exact, iar acceleraţia gravitaţională g nu are valori identice în orice punct de pe Pământ, aşa că în mod convenţional se consideră g = 9,80665 m/s2, iar pentru apă ρ = 1000 kg/m3.

Utilizare Sistemului de Conversie:
- Introduceti valoarea in caseta stiuta cu presiunea care urmeaza a fi transformata intr-o alta unitate de presiune.
- In toate casetele vor apare valorile convertite corespunzatoare unitatii de masura a casetei

Sistemul International Sistemul Anglo-Saxon
Newton per square meter [N/m2] Newton per square centimeter N/cm2 Newton/mm2
bars Milibars atmospheres
pascals Kilopascals megapascals
Kilograms per square centimeter [Kg/cm2] Kilograms per square meter Kg/m2
Milimeters of mercury = Tori [Mm col Hg] Metrii col H2O Milimetri col H2O
Pounds per square inch [Livre/tol2]
 

Pentru anunturi noi, sunati la 0722.66.32.59, sau contactati la E-mail: vardenel@yahoo.com

 
 

Facilitate ce va permite sa inregistrati documente, informatii sau poze care sunt de interes permanent si care astfel pot fi la indemana pentru a fi reproduse imediat prin tiparire.

(ex:)

Georgescu-Certificate de nastere Seria MM, nr: 22541 copie scanata
Georgescu- Card Banca BCR Nr: 2546587954879 copie scanata

Aceasta facilitate va permite sa fiti atentionat la momentele dorite pentru diferite evenimente legate de o anumita data.

(ex:)

Georgescu - Zi de nastere 15 februarie
Georgescu - Expirare card 12.12.2012
Auto - Expirare verificare tehnica 01.06.2015

Aceasta facilitate va permite sa va creati o baza de date securizatade tip agenda, cu posibilitati de cautare dupa nume si pronume

Aceasta facilitate va permite sa va creati o baza de date securizatade tip agenda, cu posibilitati de cautare dupa: nume firma, persoana de contact, cuvant cheie.

Aceasta facilitate va permite sa va creati o baza de date securizatade tip agenda, cu posibilitati de cautare dupa: cuvantul cheie sau dupa link

Aceasta facilitate va permite sa va creati o baza de date securizata de tip arhiva strict confidential. Securizarea se face prin dubla criptare, urmata de inregistrare sub aceasta forma. Astfel posibilitatile de decriptare sunt practic zero.(ex: coduri PIN de carduri, informatii text strict confidentiale)

lorem ipsum dolorlorem ipsum dolorlorem ipsum dolorlorem ipsum dolor
(Aceasta facilitate va permite inregistrarea unor informatii cu utilizare rara si a unor imagini care pot fi reproduce la nevoie Atentie: Nu sunt semnalizate in functie de data!)
Prin trecerea cursorului peste textul informativ, acesta se va opri.
Prin trecerea cursorului peste textul informativ, acesta se va opri.
Descrierea fisierului si alte observatii.
Fisierul pe care doriti sa il salvati
Cuvantul cheie, titularul si tipul documentului.