Google Yahoo Bing
 • 25Jul 2014
 • 00:38
  •  
  • Orasul de resedinta
   Ora locala
   00:38
   25 Iulie 2014
   Alegeti orasul tinta
   Ora orasului tinta
   00:38
   25 Iulie 2014
   Cronometru
   0:00:00:00
  •  
  • Data, 25.07.2014
   Selectaţi data precedentă:
  • USD
   Dolarul SUA
   USD
   3.2292
  • Euro
   Euro
   EUR
   4.4698
  • Istoric
   Tendinte
   Convertor Valutar

10 utilizări ale lămâilor în gospodărienews Petrolul Ploiești. Calificare fără emoții pentru lupii galbeninews CFR, calificare dramatică în turul III al preliminariilor Europa Leaguenews 5 surse de stres care te omoarănews Ion Cristoiu, despre Victor Ponta: Un golănașnews Masajul erotic, cheia unei vieti sexuale sanatoase?news Prima machetă a unui dinozaur în mărime naturală, făcută în Canada, expusă la Geoparcul din Haţegnews 5 semne ca esti intr-o relatie unilateralanews Oana Lis, fotografia caraghioasă cu Viorel Lis postată pe Facebooknews ALIMENTE-DROG, zilnic pe masa românilornews Ioan Rus: Îi dau șanse mici lui Klaus Iohannis la Președințienews Ioan Rus, despre companiile din Min.Transporturilor: Totul e de vânzare, dar la prețul corectnews SUA, cele mai SERIOASE ACUZE: Militari ruşi au ATACAT, din Rusia, poziţii din estul Ucraineinews Plângerea lui Firea împotriva procurorilor PICCJ pentru suspendarea cercetării lui Băsescu, respinsănews Cum a ajuns PONTA în România? De unde era originară familia premieruluinews MARTOR OCULAR: ACCIDENT SPECTACULOS în Bucureşti, în cartierul Titannews Militarii americani care au VIOLAT şi TÂLHĂRIT o româncă însărcinată în Italia - ARESTAŢInews RAPORT ÎNGRIJORĂTOR. Maladia infecţioasă care face aproape la FEL DE MULTE VICTIME ca SIDAnews Judecătoarea Bârsan de la ICCJ,trimisă în judecată pentru că a luat mită excursii, pantofi şi poşetenews Andreea Bălan face o baie fierbinte. Poza ce nu avea ce căuta pe internet. Nu se poate mai rău!news INCONŞTIENŢĂ. Fetiţă de 3 ani, ÎN COMĂ, după ce a mâncat CIUPERCI. Dusă cu elicopterul SMURD la Iaşinews Oana Zăvoranu, atac FEROCE la Pepe: Îl voi terminanews BOMBĂ! Cine este noul antrenor al RAPIDULUInews Cum arată Andreea Raicu în costum de baie. Rămâi mutnews ÎNTRERUPERI de APĂ POTABILĂ la Bacău din cauza ploilornews

Greutate


Unitati de greutate

Definitie kilogram: este masa "kilogramului prototip international", adoptat ca unitate de masura a masei de Conferinta Generala de Masuri si Greutati din 1889

Utilizare Sistemului de Conversie:
- Introduceti valoarea in caseta stiuta cu greutateaa care urmeaza a fi transformata intr-o alta unitate de greutate.
- In toate casetele vor apare valorile convertite corespunzatoare unitatii de masura a casetei

Sistemul International Sistemul Anglo-Saxon
Hectogram (hg) Kilogram (kg) Ounce (oz)
decagram (dag) tone (metric ton) [megagram] pound (lb)
gram (g sau gr) gigagram (Gg) grain (gr)
decigram (dg) teragram (Tg) carat
centigram (cg) petagram (Pg) long ton (UK)
milligram (mg) exagram (Eg) short ton (US)
microgram (µg, mcg) zetagram (Zg) hundredweights
nanogram (ng) yottagram (Yg) cental
pictogram (pg) slugs (g-pounds)
Femtogram (fg) stones
Attogram (ag) Unitati de masura arhaice
Mina (=50 sicilii = 2000 drahme) si Talantul (=3.000 sicilii = 12.000 drahme) nu erau monede ci denumiri ale sumelor monetare mari.
Zeptogram (zg) talant mina
Yoctogram (yg) Siclu (sicilii) ghera
 

Pentru anunturi noi, sunati la 0722.66.32.59, sau contactati la E-mail: vardenel@yahoo.com

 
 

Facilitate ce va permite sa inregistrati documente, informatii sau poze care sunt de interes permanent si care astfel pot fi la indemana pentru a fi reproduse imediat prin tiparire.

(ex:)

Georgescu-Certificate de nastere Seria MM, nr: 22541 copie scanata
Georgescu- Card Banca BCR Nr: 2546587954879 copie scanata

Aceasta facilitate va permite sa fiti atentionat la momentele dorite pentru diferite evenimente legate de o anumita data.

(ex:)

Georgescu - Zi de nastere 15 februarie
Georgescu - Expirare card 12.12.2012
Auto - Expirare verificare tehnica 01.06.2015

Aceasta facilitate va permite sa va creati o baza de date securizatade tip agenda, cu posibilitati de cautare dupa nume si pronume

Aceasta facilitate va permite sa va creati o baza de date securizatade tip agenda, cu posibilitati de cautare dupa: nume firma, persoana de contact, cuvant cheie.

Aceasta facilitate va permite sa va creati o baza de date securizatade tip agenda, cu posibilitati de cautare dupa: cuvantul cheie sau dupa link

Aceasta facilitate va permite sa va creati o baza de date securizata de tip arhiva strict confidential. Securizarea se face prin dubla criptare, urmata de inregistrare sub aceasta forma. Astfel posibilitatile de decriptare sunt practic zero.(ex: coduri PIN de carduri, informatii text strict confidentiale)

lorem ipsum dolorlorem ipsum dolorlorem ipsum dolorlorem ipsum dolor
(Aceasta facilitate va permite inregistrarea unor informatii cu utilizare rara si a unor imagini care pot fi reproduce la nevoie Atentie: Nu sunt semnalizate in functie de data!)
Prin trecerea cursorului peste textul informativ, acesta se va opri.
Prin trecerea cursorului peste textul informativ, acesta se va opri.
Descrierea fisierului si alte observatii.
Fisierul pe care doriti sa il salvati
Cuvantul cheie, titularul si tipul documentului.