Google Yahoo Bing
 • 30Jul 2014
 • 12:02
  •  
  • Orasul de resedinta
   Ora locala
   12:02
   30 Iulie 2014
   Alegeti orasul tinta
   Ora orasului tinta
   12:02
   30 Iulie 2014
   Cronometru
   0:00:00:00
  •  
  • Data, 30.07.2014
   Selectaţi data precedentă:
  • USD
   Dolarul SUA
   USD
   3.2292
  • Euro
   Euro
   EUR
   4.4698
  • Istoric
   Tendinte
   Convertor Valutar

STEAUA-AKTOBE. Veste ORIBILĂ pentru Steaua în ziua meciului cu AKTOBEnews POZA ZILEI. Fluturaşul binecuvântat al unui preot: POMELNIC prin SMS cu tarif normal!news ȘOCANT. Fotbalist român, ridicat de pe stradă de polițiști. Ar avea legătură cu Pontanews Ce slăbiciuni are, în funcţie de zodie. Punctele vulnerabile ale fiecăruia, care-l fac să clachezenews Tragedie pe litoralul românesc. S-a întâmplat pe plaja de la Rex, din staţiunea Mamaianews Care sunt alternativele energetice ale Europei ca să scape de gazul rusescnews Apele Române: Debite ISTORICE ale Oltului, cu probabilitate de revenire la 100-200 de aninews HARTA INTERACTIVĂ A AUTOSTRĂZILOR DIN ROMÂNIA. Proiectul inedit al unor specialişti timişoreninews ALEX VELEA, lovitură oribilă pentru fosta soțienews VESTE TRISTĂ despre Mitropolitul Banatului, IPS Nicolaenews Andreea Mantea, mărturisirea care îi șochează pe bărbaținews Horoscop complet miercuri, 30 iulie. Ce rezervă astrele fiecărei zodiinews "Mi-au dat 99 de ani de puşcărie, din cauza unei erori judiciare". Mărturia unui condamnat pe viaţănews Ce vrăji a făcut Victor Ponta pentru a prezenta rectificarea bugetară NEGATIVĂ ca fiind POZITIVĂnews Maria Dinulescu, despre plecarea în AMERICA: "Nu mai eram pe val"news CRIZA din UCRAINA. CNN: Armata a folosit RACHETE cu rază scurtă de acţiune împotriva REBELILORnews Kia Sorento: Cum arată noua generaţie Sorentonews Ungaria şi Rusia, cele mai antipatice ţări pentru româninews MARTOR OCULAR. DEZASTRUL provocat de APE - IMAGINI DRAMATICEnews Prăpăd în agricultură: PLOILE au distrus jumătate din culturile de legumenews INUNDAŢIILE fac PRĂPĂD în ţară: apa a TRECUT de patru metri. Ponta, în vizită la SINISTRAŢInews "Eşti COBAI, ştii ce înseamnă asta!". Dezvăluirile românilor incluşi în studii clinicenews SUA promit să supravegheze îndeaproape Iranul în cazul unui acord în dosarul nuclearnews Apare o nouă DACIA. Modelul va fi prezentat în Brazilianews România are cei mai mulţi bolnavi de hepatită A din Europanews

Greutate


Unitati de greutate

Definitie kilogram: este masa "kilogramului prototip international", adoptat ca unitate de masura a masei de Conferinta Generala de Masuri si Greutati din 1889

Utilizare Sistemului de Conversie:
- Introduceti valoarea in caseta stiuta cu greutateaa care urmeaza a fi transformata intr-o alta unitate de greutate.
- In toate casetele vor apare valorile convertite corespunzatoare unitatii de masura a casetei

Sistemul International Sistemul Anglo-Saxon
Hectogram (hg) Kilogram (kg) Ounce (oz)
decagram (dag) tone (metric ton) [megagram] pound (lb)
gram (g sau gr) gigagram (Gg) grain (gr)
decigram (dg) teragram (Tg) carat
centigram (cg) petagram (Pg) long ton (UK)
milligram (mg) exagram (Eg) short ton (US)
microgram (µg, mcg) zetagram (Zg) hundredweights
nanogram (ng) yottagram (Yg) cental
pictogram (pg) slugs (g-pounds)
Femtogram (fg) stones
Attogram (ag) Unitati de masura arhaice
Mina (=50 sicilii = 2000 drahme) si Talantul (=3.000 sicilii = 12.000 drahme) nu erau monede ci denumiri ale sumelor monetare mari.
Zeptogram (zg) talant mina
Yoctogram (yg) Siclu (sicilii) ghera
 

Pentru anunturi noi, sunati la 0722.66.32.59, sau contactati la E-mail: vardenel@yahoo.com

 
 

Facilitate ce va permite sa inregistrati documente, informatii sau poze care sunt de interes permanent si care astfel pot fi la indemana pentru a fi reproduse imediat prin tiparire.

(ex:)

Georgescu-Certificate de nastere Seria MM, nr: 22541 copie scanata
Georgescu- Card Banca BCR Nr: 2546587954879 copie scanata

Aceasta facilitate va permite sa fiti atentionat la momentele dorite pentru diferite evenimente legate de o anumita data.

(ex:)

Georgescu - Zi de nastere 15 februarie
Georgescu - Expirare card 12.12.2012
Auto - Expirare verificare tehnica 01.06.2015

Aceasta facilitate va permite sa va creati o baza de date securizatade tip agenda, cu posibilitati de cautare dupa nume si pronume

Aceasta facilitate va permite sa va creati o baza de date securizatade tip agenda, cu posibilitati de cautare dupa: nume firma, persoana de contact, cuvant cheie.

Aceasta facilitate va permite sa va creati o baza de date securizatade tip agenda, cu posibilitati de cautare dupa: cuvantul cheie sau dupa link

Aceasta facilitate va permite sa va creati o baza de date securizata de tip arhiva strict confidential. Securizarea se face prin dubla criptare, urmata de inregistrare sub aceasta forma. Astfel posibilitatile de decriptare sunt practic zero.(ex: coduri PIN de carduri, informatii text strict confidentiale)

lorem ipsum dolorlorem ipsum dolorlorem ipsum dolorlorem ipsum dolor
(Aceasta facilitate va permite inregistrarea unor informatii cu utilizare rara si a unor imagini care pot fi reproduce la nevoie Atentie: Nu sunt semnalizate in functie de data!)
Prin trecerea cursorului peste textul informativ, acesta se va opri.
Prin trecerea cursorului peste textul informativ, acesta se va opri.
Descrierea fisierului si alte observatii.
Fisierul pe care doriti sa il salvati
Cuvantul cheie, titularul si tipul documentului.